Logo

Voor de oude ziel die haar eigen pad maakt

Ik heb gedurende die ‘stille’ weken zelf heel veel content geconsumeerd.

Als ik in dergelijk proces zit dan geef ik vooral tijd aan mijn innerlijke aanvoelen maar ga ik ook op zoek. 

Deels op zoek naar antwoorden vanuit de onrust (en daar heb ik nog in te groeien om dat te kunnen loslaten) maar ook omdat ik wéét dat zaken die op dat moment op mijn pad komen duidelijke richtingaanwijzers zijn (dat is natuurlijk altijd zo maar op bepaalde momenten spreken de tekens luider). 

 

Door het innerlijk werk van de afgelopen weken voel ik nu heel duidelijk dat ik mij nog véél meer mag verbinden met mijn innerlijke wijze vrouw. 

 

Een coachee zei mij vorige week ‘jij geeft geen begeleiding, jij geeft voeding’. En dat raakte mij. 

En dat is ook hoe het klopt voor mij. 

 

Maar ik run natuurlijk ook een onderneming en om mijn mede oude zielen te kunnen helpen, moet die onderneming wel blijven bestaan. Dit wil zeggen: ik moet er kunnen van leven. 

We zijn namelijk spirituele wezens die leven op aarde en op aarde zijn er centen nodig. 

Ik heb al veel opleidingen en coaching gevolgd inzake het runnen van een onderneming maar ik voel dat alles wat strategisch werkt (het reptielenbrein triggeren, net die juiste woorden neerschrijven volgens de verkoop-psychologie, schaarste creëren, bonussen geven, events organiseren,…) niet resoneert bij mij. 

Net als Ann Van Riet ben ik voor radicale eerlijkheid in het ondernemen en daarom zeg ik ook eerlijk dat ik hierin nog niet volledig mijn juiste waarheid heb gevonden. 

 

Ik doe heel veel innerlijk werk en weet ondertussen wel dat alles en iedereen op mijn pad komt op het juiste moment en met de juiste levensles (ook al begrijp ik ook niet alles direct, still learning).

 

Zondag laatsleden volgde ik de masterclass ‘Facing the wolf’ van Suzanne Beukema waarin ze vooral stil stond bij haar eigen innerlijke proces en schaduwwerk (of zoals ik het zeg: een rondje Persephone en jouw demonen in de ogen kijken) en daarin werd ik geraakt door de slide waarop stond ‘rust - slowing it down - knowing - being and embodiment - trusting and surrendering - all in’. 

Hiervoor moest ik bij deze masterclass zijn, om dit te lezen / horen. 

Ja, soms gaat het om enkele minuten in een volledige presentatie/podcast/blog/video of om het even wat, als je voelt dat iets jou trekt. 

 

Lou Niestadt spreekt van ‘Leven op blote voeten’ en ook dat resoneert geweldig bij mij. 

Ik loop graag letterlijk op mijn blote voeten en Lou Niestadt bedoelt figuurlijk hiermee lichter, leuker, simpeler en vrijer leven.

 

Het proces waarin ik volop bezig ben, draait om twee vragen (je zal er jou waarschijnlijk in herkennen):

 

Hoe kan ik als vrouwelijke oude ziel zo simpel en vrij mogelijk leven waarbij ik diep verbonden ben met mijn authentieke kern en zielsmissie?

 

en 

 

Hoe breng ik deze zielsmissie op de voor mij juiste manier naar buiten in alle rust, belichaamd, in volle vertrouwen en overgave? 

 

 

Deze blog is min of meer de conclusie van mijn proces momenteel. 

In de volgende blogs (ik denk dat er een drietal zullen zijn) neem ik je mee in de inzichten die er aan vooraf gingen. Ter inspiratie van jouw pad. 

Want dat is en blijft mijn zielsmissie: het delen van mijn proces en mijn inzichten om mede oude zielen te helpen hun zielsmissie te leven.

 

Wil je graag eens kijken hoe ik jou verder kan helpen dan ben je welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek (live of online) waarin ik jou waardevolle inzichten kan geven voor jouw groeiproces. 

En ja, ‘gratis’ en ‘waardevol’ spreken elkaar niet tegen :). 

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.